Nyárs utcai Óvoda

1016 Budapest, Nyárs u. 2-4. | +36-1-225-1444 | http://www.budavargmsz.hu, http://www2.budavar.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk a Naphegyen, fővárosi viszonylatban jó levegőjű, zöldövezeti környezetben helyezkedik el. A Tabán és a Gellérthegy közelsége sétákat, kirándulásokat tesz lehetővé. 1971-ben, óvodának épült. Korszerű, tágas, sok fával és növénnyel körülvett udvaraink megfelelő játszóterületet biztosítanak az ide járó gyermekek számára. 4 teremhez terasz is kapcsolódik. A gyermekek mozgásának fejlesztéséhez tornaterem is rendelkezésre áll. Az óvoda 5 csoporttal működik, melyből 1 vegyes korosztályú, 4 pedig homogén csoport. Férőhelyeinek száma 120 fő. Pedagógiai munkánk során legnagyobb hangsúlyt az egészséges életmódra nevelésre fektetjük.

I. kerületi óvodai körzethatárok

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek