Iskola utcai Óvoda

1011 Budapest, Iskola u. 44. | +36-1-225-0409 | http://www.budavargmsz.hu, http://www2.budavar.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk épületét tágas, szép, parkosított udvar veszi körül, ahol a gyermekek mozgásfejlődését korszerű játékok biztosítják. A Batthyány térről jól megközelíthető, a szülőknek könnyebbséget jelent, hogy szomszédságában általános iskola és bölcsőde is megtalálható. Jól felszerelt tornateremmel, fedett terasszal rendelkezünk. Az óvodában összesen 6 csoport működik, 2 kis-, 2 középső-, 2 nagycsoport. Férőhelyszámunk 138 fő. Kiemelt feladatunk a gyermekek számára közel hozni a környezet megismerését, szeretetét, védelmét; és a néphagyomány értékeinek átadását.

I. kerületi óvodai körzethatárok

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek