A lakóknak adtak igazat: felmondták az étterem bérleti szerződését

Oszd meg másokkal!

Desktop
Látványterv: magyar építők
Látványterv: magyar építők

Korábbi cikkek a témában:

Aggódtak a szomszéd házak lakói, hogy mi lesz, ha az Óvárosházában ezentúl nem csak tudományos ülések, kutatások, kiállítások lesznek, hanem az udvar lefedésével kialakított étteremben mondjuk nagyobb, zenés rendezvények is? (Épp elég volt az építkezés zaja, de hát az befejeződött, lehetne béke.)

És igen, az étteremben két évzáró rendezvény is olyan hangosra sikeredett, hogy ki kellett hívni a rendőröket.

Az épületet és benne doktori iskolát üzemeltető Pallas Athéné Domus Sapientiae Alapítvány pedig, a PADS és Zsidai Roy cége között létrejött bérleti szerződést, miután a bérlő többször több ponton megsértette, 2018. december 11-én azonnali hatállyal megszüntette. Az étterem ezt követően a PADS épületéből kiköltözött - járt utána a történteknek a 24.hu.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek