Galambok lakmároznak a péksütiből a Délinél

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kattintásra nagyobb lesz a kép, fotók: Facebook
Kattintásra nagyobb lesz a kép, fotók: Facebook

"Az őrizetlenül és letakaratlanul hagyott kiflik, kenyerek, zsemlék TETEJÉRE és KÖZÉ szállnak a galambok, és vígan lakmároznak. Simán fertőzést kaphat ettől bárki, nemhogy egy kismama, egy kisgyerek vagy egy legyengült immunrendszerű személy!" - olvastuk egy zárt, kismamás Facebook-csoportban Réka hozzászólását. Az eset helyszíne pedig a Déli pályaudvarnál lévő CBA Príma bolt. Hogy a kismama nemcsak a levegőbe beszélt, bizonyítja, hogy képeket csatolt a kiírásához. 

Az a képekről és a posztból sem egyértelmű, hogy a polcra kerülés előtti pékárúról van-e szó, vagy esetleg ez a lejárt áru. Utóbbi esetben sem lenne szerencsés persze a galamboknak hagyni a pékárut, hasznosulhatna esetleg máshogyan is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek