Horváth-kert: a kávézó üres, alsó részét pedig 'helytelenül' használják...

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Sokáig épült, majd még utána is húzódott tovább a Horváth-kert csücskében álló pavilon kávézójának megnyitása, ami most úgy tűnik téli álomba zuhant. Hetek óta üresen áll, csak az újságos működik, ahogy tapasztaltuk nem is rossz forgalommal.

"Bezár a hely? Már hetek óra zárva, és most úgy néz ki, a bútorokat is bontják.. Miért? Csak most nyílt.." - olvasható a kávézó oldalán egy hozzászólás, ami még december elején íródott, és válasz nélkül maradt - azóta nem is került új bejegyzés az oldalra.

Mi a napokban jártuk körbe; életnek nyoma sem volt, csak az üres pultok álltak, és néhány bútort lehetett csak meglesni, így maradt az eddigi egyetlen élményünk - a nyári jegeskávézásunk...Nagy aggodalomra viszont nem lehet ok, (bár nézőpont kérdése, hogy ki örül az építménynek -és kávézónak, vagy sem) úgy tudjuk tényleg csak téli álomról van szó, ugyanis az üzemeltetők nem találták meg a számításukat, így 'túladtak' az üzleten - februártól állítólag már új bérlője lesz az egységnek.

Van viszont egy probléma, ami az ember szemének és a biológiai szükségletének egy fájó dolog...Benéztünk ugyanis a kávézó alatti wc-hez, ahol nem túl szép látvány fogadott...nem csak az őszi falevelek voltak barnák, hanem még néhány darab zsebkendő is, sőt még a falra is került abból a bizonyosból, az ajtó pedig zárva volt. Úgy tudjuk ennek a résznek az üzemeltetéséről, tisztán tartásáról is a bérlőnek (nem az önkormányzatnak) kell gondoskodnia, szóval ha másért nem, hát ezért mi nagyon várjuk a mielőbbi megnyitást.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek