Letölthető környezetvédő medve: foglalkoztatófüzet kicsiknek

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Fiatal Környezetvédők Szakmai Egyesülete (FIKSZ) egy új, környezet- és természetvédelmi foglalkoztató füzettel rukkolt elő, mellyel az óvodásokat, kisiskolásokat, illetve szüleiket és pedagógusaikat célozzák meg. Az online-, és a nyomtatott kiadvány mellett létrehoztak egy interaktív előadássorozatot is, mellyel óvodákba és iskolákba látogattak el, hogy terjesszék a környezettudatosságot.

A Földművelésügyi Minisztérium támogatásával megvalósult projekt keretében megjelent a „BOCS! Medvés kalandok a környezet védelmében” című ingyenes, ismeretterjesztő kiadvány. A füzeten keresztül megismerhetjük Barnát és családját, akik hazánkban is megforduló barnamedvékként mutatják be környezetünk változását és a káros emberi tevékenységek negatív hatását. Teszik mindezt játékos formában és pozitív üzenetekkel, jó példákkal ellensúlyozva, írják magukról.

A füzetet innen le tudod tölteni, és már lehet is színezni, rajzolni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek