Nem csak ANGOL ONLINE oktatás

Oszd meg másokkal!

Desktop

Napjaink társadalmában a két legnagyobb problémát a pénz- és időhiány jelenti. A munka mellett szinte alig van ideje az embereknek a kikapcsolódásra, családra. Sok esetben azért kell az embereknek több, nehezebb, kényszerből vállalt munkát végezniük, mert nem szerezték meg a megfelelő képesítést. Az áhított végzettség, vagy szakma megszerzéséhez azonban tanulni kell. Az első lépés lehet sokaknál az érettségi megszerzése. Ha valaki dolgozik, (akár több műszakban), gyereket nevel, nehezen tudja elképzelni, hogy lehetséges még új alapokra helyeznie életét egy jobb állás által, hiszen a szoros időbeosztás mellett nehéz újrakezdeni.

Az új követelmények, megváltozott tananyagok miatt mindenképpen szükséges tanárhoz fordulni, aminek újabb anyagi vonatkozásai lehetnek, mint például a tankönyvek, munkafüzetek, feladatgyűjtemények. Egy másfajta probléma lehet sok embernek, hogy nehezen nyílnak meg mások előtt, nem mernek, butának érzik magukat. Magántanárhoz járni szintén sok vesződséggel jár, hiszen alkalmazkodnunk kell valakihez, valamint sokszor kimerítő és költséges az oda-vissza utazás.

Az egyik legkézenfekvőbb megoldás ezeknek a problémáknak az elkerülésére az internetes tanulás.

Ennek talán a legnagyobb előnye, hogy a tanulónak nem kell utaznia, hiszen otthonról is ugyanolyan minőségű oktatásban részesülhet, mint az, aki iskolában, vagy tanfolyamokon tanul. Másik nagy előnye ennek az egyre jobban elterjedő formának a rugalmasabb időbeosztás, amely sokkal jobban igazodik az igényekhez. A tempót is meg lehet határozni, ami nagy segítség lehet azoknak, akik már kiestek a tanulás rutinjából. Általában nagyobb magabiztosságot ad az, ha valaki otthoni környezetben mozoghat, véghezeheti dolgát. Ez az online tanulásnál is kifejti jótékony hatását, így a tanuló jobban, gyorsabban fejlődik, amivel szintén időt és pénzt spórol.

Az online tanulás bizonyos fajtáinak (levelezés, előre felvett előadás) vannak bizonyos hátrányai: nyelvtanulásnál szükséges hallani (olykor látni is) a tanárt, ami csak megfelelő audiovizuális megjelenítés esetén valósul meg. Sok esetben nincs megfelelő szemléltető eszköz, amit a tanárok és a diákok is megszoktak és szükséges, mint például a tábla és vonalzó. Egy másik probléma az érettségit letenni kívánóknál, hogy az érettségi tantárgyak nem szerepelnek mindig teljes létszámban a palettán. (pl.: magyar nyelv és irodalom, történelem)

A  www.netenistanulunk.hu az onban kiküszöböli ezeket a problémákat, hiszen minden fontosabb tantárgy megtalálható a cég kínálatában. Az oktatás a Lync szoftveren keresztül történik, ami egy vállalati kommunikációs szoftver, melynek használata nagyon hasonlít a Skypé-ra. „NetenIsTanulás” idejére chat, kép, hang, virtuális tábla települ az otthoni számítógépre is, hogy minél hatékonyabban, interaktívabban és élvezetesebben történjen a tanulás. Így az online tanulás már semmiben nem különbözik a hagyományostól. A Neten Is Tanulunk bevezetett egy rendszert, aminek keretein belül azonnal segítséget kérhetünk az ott lévő tanároktól, ezzel is jelentős segítséget nyújtva a „szorult helyzetben lévő” tanulóknak.

Soha nem késő szakmát váltani, újra, jobbra törekedni. Nem egyszerű ez ebben a mai, rohanó világban, de megfelelő kitartással megvalósulhat. Az ehhez szükséges „alap” eléréshez segít a Neten Is Tanulunk, ahol mindent meg lehet kapni, amit egy hagyományos tanórán, csak olcsóbban, hatékonyabb és gyorsabban.

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek