Hová mehetünk korizni?

Oszd meg másokkal!

(forrás: oxygenwellness.hu)

Kerületünkben idén is van jégpálya (hétvégenként) az Oxygen teraszán. Árak: gyerekjegy 900 forint, felnőtt  1100 forint, a koribérlés 600 forint - itt a részletek.

A közelben a Széna téren és a Marczibányi téren is lehet csúszni, íme a részletek:

Jégkert a Széna téren

Áprilisig vár a jég a Széna téren a Jégkert pályája. A sima csúszás mellett a hokizásra is van lehetőség, sőt oktatás is van, illetve a pályát is ki lehet bérelni. Felnőtt belépőjegy 1400 forint, diák/nyugdíjas belépőjegy 1200 forint, 14 év alatt 990 forint.

Jégpálya a Marczin

A Marczin egy 38x19 m-es (722 m2) műjégpálya került kialakí­tásra -, ahol remek lehetőség nyílik korcsolyázásra és jégkorongozásra. Korcsolyabérlésre, valamint korcsolyaélezésre is van lehetőség a pályát ki lehet bérelni és oktatás is van. Napijegyek: felnőtt 1650 forint, gyermek/diák/nyugdíjas 1200 forint.

Ingyenes korizásra a most hétvégén nyílt Óbudai és Békásmegyeri pályákon is van lehetőség!

 

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek