Krisztinavárosi Kézműves Karácsony

Programot feltöltötte:
Cyanus

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kézműves ajándékok karácsonyra
Krisztinavárosi kézműves karácsony

Lassan már hagyománnyá válik, hogy mi, az első kerülethez kötődő alkotók összejövünk közös karácsonyi vásárt tartani. Az adventi készülődés így nem csupán a karácsonyi hangulatról és az ajándékkeresésről szól, hanem a valódi, közösségi értékeket is lehetőségünk van jobban megélni.

.A vásáron kiállító alkotók közül van, akinek itt, a kerületben van a műhelye, van, aki közösségileg kötődik ide, mások az életük egy-egy szakaszában gyűjtöttek innen emlékeket, egy biztos: mindannyian ismerjük a kerületet és Krisztinavárost, és öröm nekünk ilyen formában találkozni Veletek. 

Délutánonként a vásár mellett alkotóműhelyeket is tartunk majd, ahol saját magatok is készíthettek karácsonyi apróságokat, az alkotók segítségével. Az alkotóműhelyekre az esemény facebook oldalán lehet jelentkezni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek