Ahol a madár se jár… - mesemondó baráti kör felnőtteknek

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A csóka leányok, a vén király, Bolond Jankó, Jézus Krisztus, Fehérlófia, a kakaska és a jércze már mind megfordult nálunk. 
Térj be Te is! Tíz éve mesélünk hónapról hónapra egymásnak.
A Hagyományok Háza mesemondó tanfolyamán végzett első hallgatók kezdeményezésére immár tíz éve létrehozott közösségi mesemondó alkalmakon azokat a régi közösségi alkalmakat szeretnénk felidézni, ahol a falu jó szavú öregjei mesemondással szórakoztatták az összegyűlteket. Nyitva áll a kapu minden érdeklődő előtt, de szeretettel várjuk azokat is, akik nem csak hallgatni szeretnék a meséket, hanem maguk is bekapcsolódnának a mesemondásba.
A közösségi meseestek népmesetanfolyamunk régi és jelenlegi hallgatóinak önkéntes közreműködésével és a Meseszó Egyesület szakmai partnerségében valósulnak meg. (http://www.meseszo.hu/)

Részletek:
http://www.hagyomanyokhaza.hu/oldal/1828/

A részvétel ingyenes!

Az Ahol a madár se jár közösségi meseest remek alkalom a Hencidától-Boncidáig című népmesemondó verseny jelentkezéséhez szükséges videofelvétel elkészítéséhez. A Hagyományok Háza igény esetén videokamerát biztosít a felvételhez. Kérjük, ha élne a lehetőséggel, jelentkezzen Szabad Boglárkánál a szabad.boglarka@hagyomanyokhaza.hu e-mail címen.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek