Nálunk leforgathatod saját kisfilmedet!

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

ANIMÁCIÓSFILM-KÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁS 8 ÉVES KORTÓL, FELNŐTTEKNEK IS!

Légy te is kis Kovásznai! – a Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Tér, azaz a BABtér csapata a jelentkezőkkel együttműködve felidézi azt a sokféle animációs technikát, amelyet Kovásznai György festőművész és animációs filmes is alkalmazott. 

„Mi az a zoetróp? És a taumatróp? Hát a pixilláció? Megrajzolhatom? Megpörgethetem? Eljátszhatom? Hazavihetem? 

Lesz itt minden: flip-book, zsebmozi, zoetróp-mozi, pixilláció, papírkivágásos- és homokanimáció egyaránt. A jelentkezők másfél órás foglalkozás során sajátíthatják el a filmfelvételhez szükséges animációs szoftvert is. 

A BABtér tanárai olyan szakemberek, akik egyszerre értenek az animáció, a művészetek és természetesen a gyerekek nyelvén is. Az animációs műhelybe ugyanakkor nemcsak gyerekek, hanem középiskolások és felnőttek is jelentkezhetnek. Mindenki, aki betekintést akar nyerni az animáció gyakorlati megvalósításába, és a foglalkozás végén egy általa készített animációs jelenettel akar hazatérni! 

A részvétel ingyenes, az előregisztráció előny (az esetleges szabad helyek függvényében a helyszínen is lehet csatlakozni).

Július 15-16, vasárnap-hétfő
Kezdés: 10:00 és 14:00 (amennyiben az érdeklődés megkívánja, további két kezdési időpontot beiktatunk) 

Regisztráció e-mailben: ybl@budaikreativhaz.hu
Kérjük, megjelölni, melyik időpontra jelentkezel! Ha gyermeked és te is szeretnél részt venni, mindkettőtök nevén regisztrálj!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?