Ruben Brandt - várKERTmozi

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. A vetítés előtt a film egyik alkotójával, a rendezővel, az operatőrrel vagy a főszereplővel beszélgetünk, aki betekintést enged a film kulisszái mögé, és mesél majd az előkészületről, a forgatásról és a film utóéletéről is.
Kapunyitás: 19:00. Beszélgetés az alkotókkal 20 órától

magyar nyelven, 94 perc

A sztori főhőse, a pszichológus-művészetterapeuta Ruben Brandt érthetetlen módon elkezd kedvenc művészeti alkotásaival álmodni és hallucinálni, melyek főhősei az életére törnek. Ám kiderül, hogy van egy mód, amivel a felzaklató álmoknak véget vethet: amint a birtokába kerül egy az álmaiban látott festmények közül, az nem kínozza álmaiban tovább. Így kezdődik az a rablássorozat, amely hamarosan felforgatja a világ múzeumainak poros nyugalmát, sorra tűnnek el a híresebbnél híresebb festmények, a biztosítótársaságok teljes pánikban nyomravezetői díjat ajánlanak, ami miatt aztán az alvilág is bekapcsolódik, ráadásul egy magánnyomozó is a tolvajbanda nyomában van. A macska-egér harc bejárja a világot nem csak térben, de főbb karakterei származását tekintve is, miközben mindvégig a képzőművészet, az építészet és a design a terepünk, ám egyszerű reprodukciók helyett sokkal izgalmasabb dolgokra számítsunk.

rendező – Milorad Krstić

Szinkronhangok: Makranczi Zalán, Kamarás Iván, Hámori Gabriella

A jegy felmutatásával ingyenes parkolást biztosítunk a Várkert Bazár mélygarázsában 3 órára (mely a Szarvas tér felől közelíthető meg).

A belépőjegy felmutatásával 300,-Ft lefogyasztható a Neoreneszánsz kertben található szabadtéri vendéglátó helyen.

A helyszínen korlátozott számban pokróc is igényelhető.

Eső esetén a vetítés elmarad. Elmaradt előadás esetén aznap nincs visszaváltási lehetőség. A megváltott jegyek a helyszínen válthatók vissza vagy cserélhetők egy másik filmvetítésre a rendezvényszervező áltál meghatározott időpontig. Jegypénztárak nyitvatartása >>>

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 19.30 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.

Rossz idő esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett vetítés folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?