A kortárs ékszer

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A kortárs ékszer fogalma Magyarországon még csak szűk körben ismert. Simonyi István művészettörténész, egyetemi oktató előadása által megismerkedhetünk e különleges műfaj
rejtelmeivel, klasszikus darabjaival, értékképző szerepével. Mindezek által közelebb kerülhetünk a kortárs művészet globális rendszere, az art world megértéséhez is. 
Kuriózum, hogy az előadáshoz egy kis ékszerbemutató is társul. 

A Kortárs Műgyűjtő Akadémia szabadegyetemi sorozatán művészetkedvelők, érdeklődők, fiatalok és idősebbek egyaránt, korhatár nélkül részt vehetnek az Ybl Budai Kreatív Házban. Célja, hogy olyan alternatívákat nyújtson, amely kívül esik a felsőoktatás tananyagán, és közelebb vihet a kortársművészet általános megértéséhez, mely korunk globálisan fontosnak ítélt aktuális kihívása.

Regisztráció, érkezés, helyfoglalás: 17:00- 17:30 (a helyek száma korlátozott)

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció itt: www.contemporary.hu/szabadegyetem (A Facebookon való visszajelzés nem számít regisztrációnak!)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek