ZeMoF - Zenés mozgásfejlesztés

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kedves Szülők!

A Budavári Művelődési Ház januártól új foglalkozást indít 2-3 éves gyerekek számára. 
A ZeMoF (Zenés mozgásfejlesztés) nem más, mint gyermekek pszichomotoros fejlesztése mozgással és zenével, szakmai team által gondosan felépített kiscsoportos foglalkozások keretében. A szamai csoporthoz konduktor, zenetanár, mozgásterapeuta, és fejlesztőpedagógus is tartozik.
A program során a zene és a mozgás által fejlődik a gyermekek egész személyisége: testi képességei (mozgáskoordináció, testséma, téri-tájékozódás, ritmusérzék,valamint a vizuális, auditív, taktilis, kinesztetikus észlelés és egyensúlyérzék), továbbá az érzelmi, szociális és kognitív képességei (figyelem, emlékezet, megismerés, felismerés).
A gyermekeket az első foglakozások keretében felmérjük, hogy a továbbiakban a számukra legmegfelelőbb programban részesülhessenek.

A foglalkozások heti rendszerességgel, kedd délelőttönként 45 percben kerülnek megrendezésre.

Jelentkezés és bővebb információ: zemof@gmail.com, +36 70 258 6938

Első alkalom: január 9. kedd 9.30-10.30

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek