SZEGA I. Nemzetek Sajtfesztiválja

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

I.Nemzetek Sajtfesztiválja

MEGHÍVÓ

365 különleges sajt a világ minden tájáról.
Kóstolj meg annyi sajtot, hogy az év minden napján meleg szívvel gondolhass vissza egyre!

Helyszín: Hilton Budapest, Bálterem (1014. Budapest, Hess András tér 3.)
Időpont: 2017. október 28. 
15.00-22.00

Szeretettel meghívunk az I. Nemzetek Sajtfesztiváljára, amely esemény keretén belül a sajtgyártásban kiemelkedő 20 európai ország és az Egyesült Államok 365 féle sajtkülönlegessége vonul fel, köztük az élen Franciaországgal, amely több, mint 100 sajttal képviselteti magát. A korlátlan sajtkóstolás közben különböző sajt témához kapcsolódó programokkal, szakmai előadásokkal készülünk, illetve ünnepélyes keretek között Roland Barthelemy, a világ legismertebb és legelismertebb sajtlovagja megalakítja Magyarország első sajtcéhét.
A sajtok mellé lehetőség van kiváló magyar borászok borainak kóstolására is, így egymást kiegészítve még teljesebb ízvilágot kapunk.
Mi ennek a sajtnapnak a célja?- A gasztronómia szerelmeseinek széles körben és tematikusan bemutatni a magyar, illetve nemzetközi sajtok világát és nem utolsó sorban egy különleges alkalom, hogy világszinten kiemelkedő sajtkultúrával rendelkező országok sajtbüszkeségei egyszerre, egy helyen vonuljanak fel a nagyközönség előtt. 
INDULJON A SAJT TÚRA!

Programok:

15.00-15.30
Roland Barthelemy, a Francia Sajtmesterek Nemzetközi Céhének elnöke és Gábossy Ádám, a Szega Camembert Kft. ügyvezetője, főszervező ünnepélyes megnyitója

16.00-16.30
Előadás ’Sajtok a gasztronómiában’ címmel

17.00-17.30
Előadás ’Sajt és a bor kapcsolata’ címmel, előadó: Waller Zoltán sommelier

17.45-18.15
Fekete Lászó, a világ legerősebb emberének világrekord kísérlete

18.30-19.30
Sajtmesterek Nemzetközi Céhe Magyar Páholyának ünnepélyes megalakítása

20.00-20.30
V. Nemzetek Sajtversenye hazai fordulójának eredményhirdetése

Jegyek elővételben is kaphatóak a Szega Marketben, a Budagyöngye Bevásárlóközpont -1-es szintjén. (1026, Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 121., H-Szo.: 09.00-20.00)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek