Tűzijáték: lehet, ha megunom, világgá megyek

Oszd meg másokkal!

Desktop

Engem nem zavar a tűzijáték, én rendes, lövés- és viharálló kanapévizsla vagyok. Sőt, az ünneplés tök jó, ilyenkor jönnek a kétlábú haverok, és rengeteg grillezett cucc jut nekem is. Kedvelnek, tudod?

Hanem azt látom, mikor böngészek, hogy sok kutyahaver kivan az ilyesmitől. Főleg a tűzijáték, az piszok hangos. Utálják nagyon. Ha hagyod, kiborulnak, világgá mennek, bárhova, csak maradjon már abba a durrogás. 

Ha nem akarsz sírni kutyagyerek után, most még megtehetsz egy csomó mindent, hogy jobb legyen a helyzet:

  • ellenőrizd, van-e chip? Rendesen, a te nevedre van regisztrálva? Nem felejtetted el a megváltozott telefonszámodat bemondani a dokinak?
  • most még nem késő pótolni a chipezést (amúgy is kötelező volna!!)
  • akár van chip, akár nincs, egy klassz, színes biléta a nyakörvre, legalább egy működő, elérhető telefonszámmal sokat segít: sok helyen van chip-olvasó, de ezt akárki meg tudja nézni, és föl tud hívni, ha baj van. (És különbenis, tök jól mutat a nyakörvön, csak mondom.)
  • ha tudod, hogy kutyagyerek pánikolós, maradjon valaki vele otthon. Tudom, nem akkora buli. De nem fogja félelmében összepisilni és szétszedni a lakást, hálás lesz, ha vele vagy. 
  • kinti haverok gazdái: chip, biléta, kerítés-ellenőrzés, esetleg a kivételes ünnepi alkalomra való tekintettel bejárás a kazánházba, sőt, gazdi lába mellé az előszobába, mindez nagy segítség.

Nem akarunk elveszni.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?