Yorkik (majdnem) mindenhol

Oszd meg másokkal!

Desktop
Judy Garland az Oz, a nagy varázslóban
Judy Garland az Oz, a nagy varázslóban

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen fajta kutyából van a legtöbb a városban, sőt az országban, most minden kiderül!

Budapestiként talán nem is akkora meglepetés, hogy egy-két kertes házas kerület kivételével mindenhol a yorkshire terrier vezet (belőlük több, mint tizenötezer van a városban, és a statisztikákban csak a fajtatiszta és csipes, regisztrált kutyusok szerepelnek!). A második legnépszerűbb viszont a németjuhász, derül ki az Index összefoglalójából. Harmadik helyen a tacsik végeztek, utána jön a meglepetés: majdnem ugyanannyi francia bulldog van Budapesten, mint tacskó.

És hogy hogyan hívják őket? A legtöbbjük Lili. Meg Maci. 

Az első kerületben 1361 fajtatiszta és nyilvántartott eb van, persze itt is a legtöbb yorki, a legkedveltebb kutyanév pedig a Lili. 

A képen Totó és Dorothy, az 1939-es Oz, a nagy varázslóból. Totó ugyan nem yorkshire, hanem cairn terrier. De majdnem olyan. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek