Önsétáltató, gyilkos kutya a Délinél

Oszd meg másokkal!

Desktop
A két kutyus, fotó: 444
A két kutyus, fotó: 444

Múlt pénteken történt, de bármikor megeshetett volna, és bármikor, és bárhol megtörténhet, ha  nem teszünk ellene, ha nem tanulunk meg és nem tanítjuk meg mindenkinek, hogyan kell felelősen állatot tartani. Nagyvárosban, falun, pusztán.

A Déli pályaudvarhoz közeli Greguss utcát egy rövid időre le is kellett zárni, mert a kiskutyákat megtámadó és kivégző nagy, staffordshire-bullterrier keveréket csak az Állatmentő Liga emberei tudták befogni, lecsillapítani nem sikerült. 

Az esti sétájukat végző kiskutyákat a nyitva tartott, földszinti lakásajtó előtt ülő állat támadta meg, a lassan totyogó, rövidlábút marcangolta, majd mikor a másik, a drótos tacsi a társa védelmére kelt, azt bedühödve kivégezte.

És ne, ne általában a stafikra haragudjatok, hanem arra, aki ezt a példányt ilyenné nevelte, és ennek ellenére szabadon hagyja járni-kelni, és arra a törvényre haragudjatok, amelyik megengedi, hogy ezek után a "gondos gazdi" hazavigye, ugyanoda, az utcára nyíló lakásba, és ugyanúgy tartsa, mint eddig. 

És ne, ne a kiskutyákat sétáltató hölgyre haragudjatok, aki bevallottan póráz nélkül szellőztette a kicsiket, igen, ez nem szabályos, de ez nem karma, a "majd ebből tanul" kategóriája. (Amúgy, ebben az esetben még szerencsés is, hogy nem volt a kiskutyákon póráz, simán beleránthatták volna vérengzésbe a gazdit, és nekik is kevesebb esélyük lett volna, még annyi sem, mint így.)

A teljes történetet, a véres részletekkel itt olvashatjátok

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?