Ellopták a kutyát, majd kitették a Széll Kálmánon?

Oszd meg másokkal!

Desktop
Byron

Olvasónk, Ildikó hívta fel a figyelmet egy ellopott kutyusra, akit nagyon keresnek.

"2013.06.08-án a képen látható kutyusunk ellopták, majd a Széll Kálmán téren kitették, és magára hagyták!  A kutyus Byron névre hallgat, nagyon jámbor teremtés, de biztos nagyon vágyik haza, mert 7 éven keresztül szinte mindig velem volt!

100 000 ft pénzjutalom jár a becsületes megtalálónak! Elérhetöség:30 2575106 vagy 30 4024268"

A történet kicsit zavaros: ezen a Facebook-oldalon az is olvasható, hogy "megvan a tolvaj, csak a kiskutya nincs" illetve egy másik komment szerint "közös udvarban állt egy autó, aki valakihez ment. Kutya beszállt, amit akkor nem vettek észre és az illető idegen ember a Moszkván tette ki. Meg állítólag éppen hétfőn vitték volna oltani, chipezni. És úgy kezdte, hogy kínai kopaszkutya, szőrös változat"

Lényeg, ha valaki tud valamit a képen látható blökiről, akkor az jelentkezzen a fenti elérhetőségeken. Pár hete az ittlakunk.hu III.kerületi oldala már beszámolt egy kutyalopásról, akkor szerencsére megkerült az eb.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek