Gyakornokot keres a Várfok Galéria

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: Várfok Galéria
Fotó: Várfok Galéria

Gyakornokokat keres a Várfok Galéria a tavaszi félévre. Jó alkalom egy klassz helyen tapasztalatot szerezni. (A linkre kattintva egy csomó mindent megtudhatsz róluk.)

Ezt írják a felhívásukban:

"Kedves művészettörténész és művészetelmélet Hallgatók!

A korábbi évek „hagyományait” követve, a budapesti Várfok Galéria a 2017/2018-as tanítási év tavaszi félévében is fogad gyakornokokat.

Fontos számunkra, hogy a jelentkező valóban érdeklődjön a kortárs művészet iránt, rugalmas legyen az időbeosztásban, és aktívan részt tudjon venni a Galéria mindennapjaiban. A gyakornok feladatai igen szerteágazóak: a cél, hogy a gyakorlat végeztével tisztában legyen egy vezető kortárs galéria elveivel, működési mechanizmusával, művészeinek munkásságával. Ez magában foglalja többek között a műtárgy csomagolási technikájától és raktározási szabályaitól kezdve a látogatók fogadásán vagy a műtárgyak katalogizálásán, nyári leltárazásán át a kiállítás-építési technikákat is. Fontos továbbá, hogy jó kommunikációs készséggel rendelkezzen, képes legyen a csapatmunkára, beszéljen legalább egy idegennyelvet, és legyen precíz! A gyakornoki pozíció remek lehetőség a jelentkezőknek, hogy fiatalos csapatban, jó hangulatban és produktív, kreatív légkörben sajátítsanak el olyan gyakorlati tudást, melynek megszerzésére az egyetemi oktatás nem biztosít kereteket.

Amennyiben érdekli a lehetőség, kérjük, küldje el fényképes önéletrajzát és motivációs levelét a galeria@varfok-galeria.hu email címre 2018. február 9-ig (péntek).
Ha további kérdései volnának, lépjen velünk kapcsolatba a fenti email címen vagy a +36-30.-5622772-es telefonszámon.

Várjuk jelentkezését!"
A Várfok Galéria csapata

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek