"Gondolatmegálló" a költészet napjára

Oszd meg másokkal!

Desktop
A képen az első, dabasi "Gondolatmegálló", forrás: drot.hu
A képen az első, dabasi "Gondolatmegálló", forrás: drot.hu

Messze még a jövő évi költészet napja, de ahhoz, hogy a legszuperebb idézetek legyenek majd a Horváth kerti megálló falán, már most várják az ötleteket.

A tervek szerint 2018. április 11-én, a költészet napja alkalmából különleges buszmegálló várja majd az utasokat a Horváth-kert Attila út sarkán. A „Gondolatmegálló" falait kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei díszítik majd. Az idézetek kiválasztásához várják a kerület felső tagozatos diákjainak (5.-12. évfolyam) ötleteit. A legjobb idézetek – lehet vers, vagy próza – felkerülnek az új megálló falára, a kiválasztott gondolatok beküldői pedig nyereményben részesülnek.
Pályázati határidő: 2017. december 10. (Elbírálás és kiértesítés: 2018. január 15.)
Pályázók köre: felső tagozatos diákok. (Nevet, osztályt és iskolát megjelölve.))
Pályázni magyar, vagy külföldi, a Krisztinaváros történelméhez kapcsolható vers, vagy próza-idézettel lehet, megjelölve annak íróját, forrását. A beküldött idézet hossza 200-350 karakter lehet, szóközökkel. Egy pályázó több idézetet is beküldhet.

A pályázatokat a gondolat@budavar.hu e-mail címre várják. A pályázattal kapcsolatban érdeklődni szintén ezen az e-mail címen lehet.

A részletes kiírást az önkormányzat oldalán is megnézheted. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek