Volt egyszer egy Ifipark - február végéig látogatható a kiállítás a Várkert Bazárban

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Az Ifiparkot és korát kétszáz négyzetméteren huszonöt tabló, több mint száz tárgy és rengeteg fotó, idézet, lemezborító idézi fel. Megtekinthető számos egykori fellépő relikviája, például Szikora Róbert fellépőöltönye, Fenyő Miklós inge, Dolly cipője, Benkő László virágmintás mellénye, Szigeti Edit saját kezűleg hímzett rövidnadrágja, Pataky Attila bőrdzsekije, vagy Cseh Tamás gitárfogója is. Mindezen felül a kiállítótérben elhelyezett tabletek révén plakátok, fényképek, rádió- és tévéfelvételek vezetik be a közönséget az Ifipark huszonhárom éves fennállásának történetébe.

A kiállítás a Várkert Bazár Déli palotáiban február 28-ig látogatható keddtől vasárnapig, 10-től 18 óráig. Részletek a kiállítás honlapján!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek