Jó hír: már Budaörsre is mehetünk GreenGo-val!

Desktop

Jó hír a kerületieknek, hogy a budaörsi nagy áruházaknál és a Gazdapiacnál kedvező percdíjú parkolási zónákat biztosít bérlőinek Magyarország egyetlen e-carsharing szolgáltatója.

A kerületben többeknek hasznos lehet a magyar elektromos autós cég új fejlesztése, azoknak, akik szeretnék nagyobb bevásárlásaikat a budaörsi bevásárló központokban intézni. 

Hol lehet kedvezményesen parkolni?

A szolgáltató kedvezményes parkolási díjazású zónái már elérhetőek a budaörsi nagy áruházaknál. Ezek a térképen is szereplő áruházak területei érintettek: Tesco, Brendon, Mountex, Intersport, Diego, Kika, Humanic, IKEA, Auchan, Decathlon, Metro és Premier Outlet. 

GreenGo ügyvezetője, Michaletzky Bálint érdekességként jegyezte meg, hogy helyi magyar vállalkozásként fontosnak látták, hogy olyan izgalmas kezdeményezéseket is támogassanak, mint a helyi kuriózummá növekedett Budaörsi Gazdapiac, ezért külön markert is kapott, hogy könnyebb legyen odatalálni annak, aki eddig nem ismerte. 

Mennyibe kerül?

Egy órás vásárlás alatt összesen 300 Ft-ért várakozik az autó, ez azoknak is gazdaságos lehetőséget ad a budaörsi nagybevásárlásra, akik nem szeretnének saját autót fenntartani. A kedvezményes zónákban mostantól alap csomag esetén 5 Ft/perc, minimál csomag esetén 8 Ft/perc díj ellenében tudják parkoltatni GreenGóikat a bérlők. Ráadásul nem kell amiatt aggódni, hogy az áruházból kijőve nem várja a felhasználót a GreenGo, hiszen a bérlő használatában marad az e-autó, zárásra továbbra is a zónahatárokon belül lesz lehetőség.  

Hol találom meg a kedvezményes zónákat?

A GreenGo applikációban a budaörsi nagy áruházaknál kedvezményes parkolási területeket (ahol parkoltatni lehet a kocsikat) kék színnel jelölték, a kicsit távolabbi a Gazdapiac pedig külön jelölést is kapott, így az alapértelmezett navigáció egyből a budaörsi parkolózónába irányítja a felhasználót.   

A GreenGóról

A GreenGo 2016 októberében indult budapesti autómegosztó szolgáltatás, amely akkor és máig is az egyetlen kizárólag elektromos flottával működő szolgáltatás Budapesten. 300, kizárólag elektromos autókból álló flottát üzemeltet, amelyet a felhasználók percalapú díjazás mellett egy mobilapplikációval tudnak kényelmesen használni. A mobilapplikáción keresztül a felhasználók lefoglalhatják a hozzájuk legközelebb eső autót, választhatnak a töltöttségi szintjük alapján, ha nagyobb távolságra mennének, és folyamatosan nyomon követhetik az eltelt időt és a kapcsolódó költségeket. Az applikációban a korábbi bérlések visszaellenőrizhetők, így teljesen transzparens és visszakövethető a felhasználás és a számlázás.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek