Péntektől már megvehetitek a 2018-as éves autópálya-matricát

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Koszticsák Szilárd - MTI)

Idén már december 1-jétől, péntektől meg lehet vásárolni a 2018-as országos éves és megyei e-matricákat.

A 2018-as országos éves és megyei jogosultságok érvényességi ideje 2018. január 1-jétől 2019. január 31-ig tart, az elővételben megváltott matricák tehát 2017 decemberében még nem használhatók - figyelmeztet a minisztérium. Az elővásárlás minden megszokott módon, a már ismert összes értékesítési csatornán megoldható.

Az e-matricát mindig a díjköteles szakaszra felhajtás előtt kell megváltani. Az e-matrica utólagos megvásárlása jogosulatlan úthasználatnak minősül és pótdíjfizetési kötelezettséget von maga után. 

Úthasználattal és a matricákkal kapcsolatos problémák esetén a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. hívható, számuk: +36 (36) 587-500  (a nap 24 órájában helyi tarifával).

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek