Üres főutak, álló kocsisorok, gyalogló tömeg: Budapest járhatatlan a kínai delegáció miatti korlátozásoktól

Oszd meg másokkal!

Desktop
Üres főutak....

Nem lehet közlekedni a városban a kínai delegáció látgatása miatt. Lezárták az Andrássy utat, ennek következtében az összes környékbeli kisebb utcában megállt a forgalom, de például a Bosnyák térnél egyetlen megállót a BKK egyik autóbusza fél óra alatt tett meg egy olvasónk jelzése szerint.

A 105-ös buszról az utasok leszálltak és gyalog folytatják tovább, a nagykörúton szintén hasonló a helyzet.

Mindegy, hogy budai- vagy pesti oldal, egy a közös bennük: nem lehet haladni, Budapest a kínai delegáció nyomása alatt elesett.

És ha szeretnéd megnézni a BKK közúti weboldalán a helyzetet akkor légy nagyon türelmes, mert igen sokáig kell várni az oldal betöltődésére – ha egyáltalán sikerül -, nyilván a túlterhelés miatt.

Tudtuk előre – mi is megírtuk -, hogy lezárások lesznek, de erre senki nem számított.

Mit tehettek? Maradjatok ott ahol vagytok, mert sem közösségi közlekedéssel, sem autóval nem lehet előre jutni a városban.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek