Retró Ikarus-konvoj járja be pénteken a várost, az egyiket meg is nyerheted egy délutánra

Oszd meg másokkal!

Most azért a nyitott busz túlzás lenne (forrás: turizmusonline.hu)

Pénteken, december 30-án retró Ikarus buszok járják be Budapestet. A program főszereplője a faros Ikarus 55-ös, a csuklós, harmonikaajtós 280-as, valamint a díjnyertes Malév Air Tours Ikarus 250-es luxus autóbusz. Az eseményhez egy fotópályázat is kapcsolódik: a buszokról készült fotókat január 5-éig lehet beküldeni, a legtöbb lájkot kapott 15 képből a zsűri választja ki az első hármat. Az első helyezett egy délutánra megkapja az általa választott buszt. A retró-konvoj menetrendje így alakul:

  • 08:45-09:45  Hősök tere
  • 09:45-10:15  Hősök tere – Andrássy út – Deák tér – Károly Krt – Astoria – Szabad Sajtó út – Erzsébet híd
  • 10:15-10:35 Döbrentei tér – Rudas – Gellért tér – Erzsébet híd – Uránia mozi – Erzsébet híd – Döbrentei tér
  • 10:35-11:00  Gellért tér – Rákóczi híd – Könyves Kálmán Krt – Népliget – Üllői út – Ferihegyi gyorsforgalmi
  • 11:00-11:30  Aeropark
  • 16:00-16:45 Ferihegyi gyorsforgalmi út – Üllői út – Ferenc körút – Boráros tér – Bálna – Rakpart – Parlament – Jászai Mari tér – Nyugati tér – Bajcsy-Zsilinszky út – József A. utca – Roosevelt tér – Andrássy út
  • 16:45-17:30  Hősök tere

A Légiközlekedési Kulturális Központ programján az Aeroparkos látogatásra regisztrálni is kell - írta az Aeropark Facebook-oldala.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek