Öt mélygarázst akarnak a Várba - ebből egy van most meg

Desktop
Garázs a Várbazár alatt
Garázs a Várbazár alatt
Öt mélygarázst terveznek összesen a Várba, ezek közül egy, a Várkert Bazár alatti készült el, a többi négyet a jövőben alakítják ki.
 
A Várkert Bazárhoz épült mélygarázs 300 férőhelyet kínál, a Palota úti Várgarázs pedig 294 férőhelyes lesz - közölte Sárváry István, a Forster Központ elnöke, a Nemzeti Hauszmann Terv Társadalmi Testületének keddi, hatodik ülésén Budapesten. A Várgarázs építése tíz éve indult el, de 2013-ig csak a munkagödör készült el, az állam ekkor vásárolta meg a beruházó társaságot. A garázsból lift vezet a Szent György térre, ami azért is fontos, mert a Karmelita kolostorba költöző Miniszterelnökség előtt nem lehet majd parkolni. 
 
Nemsokára indul a Várgarázs 2 beruházás is, ezzel 2017 végére 4,8 milliárd forintból további 240 férőhelyet alakítanak ki. Hasonló ütemezéssel, 2,1 milliárd forintból zajlik a Halászbástya közelében a 138 férőhelyes Szabó Ilonka úti mélygarázs építése; a Lovas utcai, 173 férőhelyes mélygarázs pedig 2017 elejére készülhet el, 2,5 milliárd forintból - mondta el a Forster Központ vezetője.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek