Macskakő Sörtársaság

1015 Budapest, Fiáth János u. 8. | +36-70-371-6659

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egy hamisítatlan "Apró Mulató" a Budai vár és a Hattyúház között!

fiáth jános óta száműzettettek a müezzinek buda várából, no, ehhez képest, kellő szerénységgel, mi csak a focimecset (kac.) űztük szám a macskakőből, pontittnelegyen, helyette sörértő köröknek kívánunk a budai origója lenni, ergo, ha bárki lelkes serfőzők (ez a zölddiós stout ma megtekerte a fejem!! :D), vagy csak a műfajt értve fogyasztó, kulturált (örök)ifjak és leányok társaságára vágyik, nálunk ebben nem lészen csalódása.

klasszikus helyet szeretnénk, ahol a csapos nem csak egy pultos, hanem még mindig tudja, mit ittál tavaly nyáron. (áhel úr ijesztően emlékszik a túlsokmindenre! :) ) a kézműves sörcunami közepette lennénk tehát macskakőszilárdságú bástyája a jóízlésnek, már ami a söröket illeti, mert hát az utóbbi 4-5 évben sörökre vadásztunk, és küldtük számolatlanul az imperial stoutokat, barleywine-okat, IPA-kat és eisbockokat a sörmásvilágra, trófeáikat hamarosan közszemlére is tesszük, h némi hitelesség is fel bírjon sejleni.

helyünk erre persze moderáltan áll csak rendelkezésre, így részben rá is vagyunk kényszerítve kompromisszumokra: egyelőre 2 csappal indulunk, ám ezeken fővárosszerte izgalmas tételeket próbálunk kicsorgatni, míg a sörhűtőnk már most 30 féle válogatott sört jegyez, ám itt még van némi lemaradás.

pusztán a sörrel azonban nem érjük be, sorra érkeznek már a whisky-k, mert szép és izgalmas műfaj, bár kommersz nevekre itt sem érdemes számítani. nem cél a whisky-sznob elitizmus, pusztán elérhető közelségbe szeretnénk hozni a szerintünk oda való tételeket. vanegypárilyen. :)

nézzetek el felénk, ti, hűséges törzsvendégek, bár nektek ezt nem kell külön mondani :D, és ti, mindenki mások, akik kíváncsiak vagytok egy reszurrektált, budavári rekvizítumra, a szélltől épp egy harántirányú széllökésnyire.

tisztelettel,

macskakő sörtársaság

Nyitvatartás:

Hétfő18.30 – 24.00
Kedd18.30 – 24.00
Szerda18.30 – 24.00
Csütörtök18.30 – 24.00
Péntek18.30 – 24.00
Szombat18.30 – 24.00
Vasárnap17.00 – 22.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek