Macskakő Sörtársaság

1015 Budapest, Fiáth János u. 8. | +36-70-371-6659

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egy hamisítatlan "Apró Mulató" a Budai vár és a Hattyúház között!

fiáth jános óta száműzettettek a müezzinek buda várából, no, ehhez képest, kellő szerénységgel, mi csak a focimecset (kac.) űztük szám a macskakőből, pontittnelegyen, helyette sörértő köröknek kívánunk a budai origója lenni, ergo, ha bárki lelkes serfőzők (ez a zölddiós stout ma megtekerte a fejem!! :D), vagy csak a műfajt értve fogyasztó, kulturált (örök)ifjak és leányok társaságára vágyik, nálunk ebben nem lészen csalódása.

klasszikus helyet szeretnénk, ahol a csapos nem csak egy pultos, hanem még mindig tudja, mit ittál tavaly nyáron. (áhel úr ijesztően emlékszik a túlsokmindenre! :) ) a kézműves sörcunami közepette lennénk tehát macskakőszilárdságú bástyája a jóízlésnek, már ami a söröket illeti, mert hát az utóbbi 4-5 évben sörökre vadásztunk, és küldtük számolatlanul az imperial stoutokat, barleywine-okat, IPA-kat és eisbockokat a sörmásvilágra, trófeáikat hamarosan közszemlére is tesszük, h némi hitelesség is fel bírjon sejleni.

helyünk erre persze moderáltan áll csak rendelkezésre, így részben rá is vagyunk kényszerítve kompromisszumokra: egyelőre 2 csappal indulunk, ám ezeken fővárosszerte izgalmas tételeket próbálunk kicsorgatni, míg a sörhűtőnk már most 30 féle válogatott sört jegyez, ám itt még van némi lemaradás.

pusztán a sörrel azonban nem érjük be, sorra érkeznek már a whisky-k, mert szép és izgalmas műfaj, bár kommersz nevekre itt sem érdemes számítani. nem cél a whisky-sznob elitizmus, pusztán elérhető közelségbe szeretnénk hozni a szerintünk oda való tételeket. vanegypárilyen. :)

nézzetek el felénk, ti, hűséges törzsvendégek, bár nektek ezt nem kell külön mondani :D, és ti, mindenki mások, akik kíváncsiak vagytok egy reszurrektált, budavári rekvizítumra, a szélltől épp egy harántirányú széllökésnyire.

tisztelettel,

macskakő sörtársaság

Nyitvatartás:

Hétfő16.00 – 24.00
Kedd16.00 – 24.00
Szerda12.00 – 24.00
Csütörtök12.00 – 24.00
Péntek12.00 – 24.00
Szombat16.00 – 24.00
Vasárnap12.00 – 22.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek