Huculka

1015 Budapest, Batthyány u. 15. | +36-70-369-6726

Oszd meg másokkal!

Desktop

Mi is csak úgy vagyunk, hogy mindig olyan helyet keresünk, ahol szeretjük eltölteni az időnket. Egy olyan helyet, ahova szívesen visszatérünk, ahol tudják, hogy mit szoktunk inni, vagy azt is látják rajtunk, ha éppen nincs kedvünk senkivel beszélgetni.

Nagyon sok szuper hely nyílt az utóbbi időben a városban, de kicsit mindegyiknél azt éreztük, hogy valami hiányzik. Ezért hát megpróbáltunk valami olyasmit összehozni, ahol megvan minden, ami nekünk máshonnan hiányzott.

Olyan pontot helyezünk fel a térképre, ahol délelőtt nyugodtan meg tudod inni a La Marzoccóból csordogáló meleg kávét, ahol mindig tudsz enni egy finom szendvicset, vagy éppen ahonnan a mindennapi rohanásban elvitelre tudsz kérni egy bögre levest. És persze azokra is gondoltunk, akik a munka után lazítanának kicsit.

Ami biztosan megkülönböztet minket másoktól, hogy a tulajdonosok egyike kárpátaljai, ezért nálunk megtalálhatod majd a régióra jellemző ízeket, amelyek sajátosan ötvözik a szláv és magyar konyha vívmányait.

Ja, és, hogy miért medve? Erre számos okunk van, ezek közül kettő: benne van Kárpátalja megye címerében, ráadásul (többnyire) kedves jószág.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 22.00
Kedd07.30 – 22.00
Szerda07.30 – 22.00
Csütörtök07.30 – 22.00
Péntek07.30 – 22.00
Szombat09.00 – 22.00

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-369-6726
Email:huculka17@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/huculka17
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek