Asztalka Cukrászda

1013 Budapest, Döbrentei u. 15. | +36-20-581-3399 | http://www.asztalka.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Asztalka nem egy hagyományos cukrászda. Inkább olyan, mint egy nyitott nappali, ahol nem csupán finomságokkal kényeztetnek, hanem ahol oda is figyelnek rád. Egy hangulatos, családias fészek, egy barátságos otthon, ahol nem kell többnek látszani, álarcot viselni. Ahol akkor is örülnek neked, ha pocsék napod van. Ahová a friss sütemény illata csalogat be a tabáni templom térről, és ahol munka után egy kicsit leereszthetsz, kikapcsolódhatsz.

Gyere be, ülj le nálunk! Válassz csészét a kávédhoz, érezd magad otthon! Szeretnénk a kedvedre tenni; megpróbáljuk kitalálni, mi esne jól neked. Még egy kis krémet? Tejszínhabot vagy friss gyümölcsöt a süteményedhez? Tudod, mit? Huppanj le abba a szép fotelbe, nézz körül a könyvespolcon, és olvasgass egy picit, amíg hozunk neked egy finom itókát!

Reggel kötényt kötünk, lisztet szórunk, tésztát gyúrunk, krémet kavarunk, hogy mire az Asztalkába érsz, illatos süteménnyel várjunk. Szeretnénk, hogy az Asztalka a Te otthonod is legyen.

Nem csak a sütemények megszállottjai vagyunk. A sütizés számunkra egy igazi rituálé, amiben ugyanolyan fontos  szerepet kap a vendéglátó személye, a tér és a hangulat, amiben a sütiket tálaljuk. Ezért is kezdtük el gyűjteni az Asztalkában jól ismert régi porceláncsészéket, és ezért töltünk egyre több időt a bútorok restaurálásával. Gyere és nézz körül nyitvatartási időben, mert mindig tartogatunk számodra is megvásárolható dolgokat a legfrissebb kincseinkből!

Bejárat az Attila út felől.

Nyitvatartás:

Szerda11.00 – 18.00
Csütörtök11.00 – 18.00
Péntek11.00 – 18.00
Szombat11.00 – 19.00
Vasárnap11.00 – 19.00

Hétfőn és kedden zárva.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.