ThaiTurizmus Utazási iroda

1013 Budapest, Attila út 15. 1. em. 7. | +36-1-213-5133 | http://www.thaiturizmus.hu, http://www.samuiturizmus.hu, http://www.thaicentrum.hu
Desktop

2013 végén, több éves idegenforgalmi tapasztalattal a hátunk mögött döntöttünk egy Délkelet-Ázsiába történő utazásszervező iroda indításán. Bár a cég fiatal, munkatársaink már több mint 12 éves utazási- és idegenforgalmi tapasztalattal rendelkeznek.

Felhasználva az elmúlt évek során megszerzett tapasztalatainkat, kiépített kapcsolatrendszereinket, megbízható ázsiai partnereinkkel alakítottuk ki a Thaiturizmus Utazási iroda kínálatát Thaiföldre, Kambodzsába és Vietnámba.

Minden munkatársunk jó ismerője ezeknek az országoknak, irodánk a Thaiföldre történő utaztatások hazai specialistája. Csak olyan helyeket, szállodákat, programokat ajánlunk utasainknak, melyeket kollegáink már személyesen leellenőriztek. Ezen felül utasaink kérésének megfelelően egyéni utakat is összeállítunk Délkelet-Ázsiába.

Irodánkban saját szervezésű programjainkat kínáljuk, melyeket megtalálnak az ország legtöbb utazásközvetítő irodájában is.

Cégünk főbb tevékenységei:

  • utazásszervezés és -közvetítés,
  • repülőjegy értékesítés,
  • szállás, transzfer és autóbérlés foglalása a világ bármely pontjára,
  • céges utak, incentive utazások szervezése
  • körutazás szervezése
  • utasbiztosítások

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 15.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:nincs

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek