Le Gourmet de Bordeaux Ínyencbolt - Budapesti Francia Intézet

1011 Budapest, Fő u. 17. | +36-1-489-4236 | http://www.legourmetdebordeaux.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Le Gourmet de Bordeaux vállalkozás a konyhaművészet és a „jó étel” iránti szenvedélyem szülötte. Felfedezni egy régiót, Perigord-ot, amelynek oly kedvesek ételei, ugyanakkor otthonos mozog a francia konyha egészében is, és az ő bőséges termékeit, mint a helyi bor, az ízletes vargánya, a szarvasgomba, a konfitált kacsa, a libamáj és még oly sok minden más! Megszámlálhatatlanul sok ok, de e termékek és étkek legfőbb célja, amiért megteszik sok-sok határon átívelő és végül egy tányérban véget érő útjukat: az ínyenc magyarok öröme.

Périgord-ban, a gasztronómia hazájában nevelkedtem, olyan családban, ahol a főzés a férfiak feladata, és e legnagyszerűbb hagyomány pedig apáról fiúra száll. Ezért döntöttem én úgy, hogy megosztom Önökkel tradicionális termékeink különleges, ínyenc és gazdag ízeit.

Kínálatunk: pástétomok, szárazkolbászok, sonkák, zöldségkrémek, AOC és AOP eredetmegjelöléssel ellátott borok, grand cru borok, IGP hizlalt kacsamáj, csigakrémek, ecetek, ecet krémek, borzselék arany és ezüst pelyhekkel, 100% mogyoróolaj, üstben főzött lekvárok, Périgord-i készételek, sütemények Armagnac-ban, kézműves csokoládék és pralinék.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00
Szombat10.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.