Latitudes Librairie Könyvesbolt - Budapesti Francia Intézet

1011 Budapest, Fő u. 17. fszt. | +36-1-488-0429 | http://www.latitudes.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Budapesti Francia Intézet földszintjén található francia és spanyol független könyvesbolt.

A Latitudes az egyetlen könyvesbolt Magyarországon, amely elnyerte a „frankofón referencia könyvesbolt” minősítést, amelyet a francia hatóságok adományoznak olyan független könyvesboltoknak szerte a világon, amelyek „széles és meghatározó választékot biztosítanak a francia kiadványok terén”, „kompetens frankofón csapattal rendelkeznek”, és „minőségi szolgáltatást nyújtanak vevőiknek az információszerzés és tanácsadás terén”, valamint „korrekt fogyasztói árakkal dolgoznak, amelyeket a helyi piac elvárásaihoz igazítanak”.

A Latitudes Könyvesbolt Flora Dubosc és László Kinga tulajdonában lévő magyar vállalkozás. Független könyvesbolt – sem könyvkiadótól, sem könyvesbolthálózattól, sem kulturális intézménytől nem függ. Készlete, amely 84%-ban francia nyelvű könyv, a vezetők tulajdonát képezik. Hogy könyveinket a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk, közvetlenül a francia és a spanyol könyvkiadóktól rendelünk. A széleskörű kínálat érdekében havonta két-három alkalommal rendelünk.

Havonta megrendezzük Egy könyv Egy bor estünket, amely remek alkalom arra, hogy frankofónok és frankofilek betekintést nyerjenek a kortárs francia és olykor a kortárs magyar irodalomba. A borkóstolóval egybekötött irodalmi estjeinkre szerzőket, illusztrátorokat és műfordítókat hívunk. Könyvesboltunkban könyvbemutatókat, dedikálást és gyerekfoglalkozásokat tartunk.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 19.00
Kedd10.00 – 19.00
Szerda10.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 19.00
Péntek10.00 – 19.00
Szombat10.00 – 14.30
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek