Elite Fashion Öltönyház - Buda

1012 Budapest, Attila út 117. fszt. | +36-30-922-5038 | http://elitedivat.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Üzletünkben szinte bárki megtalálja a számára ideális öltönyt, legyen szó bármilyen alkalomról.

Számos vőlegény a nálunk a vásárolt öltönyében mondta ki a boldogító igent. Megtaláltuk számukra az ideális fazont, színt és árat. Öltönyeink között választhat hagyományos és egyszerű darabot, valamint a legdivatosabb trendnek megfelelő viseletet, mely prémium kategóriás minőségű.

Vőlegények számára tartunk mellényeket is, melyhez tartozik azonos színű és stílusú nyakkendő és zsebkendő a tökéletes elegancia érdekében!

Gondolunk azokra az urakra is, akik munkájukból kifolyólag mindennap öltönyt viselnek! Ők is számos fazonból, színből és anyagösszetételből tudják kiválasztani nálunk a legfelelőbb darabot.

Az öltönyök mellett nagy választékban tartunk zakókat és kiegészítőket is.

Zakóink között választhat hagyományos, vagy karcsúsított (slim fit) fazont, sportos vagy éppen elegáns stílusút. Segítünk kiválasztani az alkalomhoz illőt.

Kiegészítőink között pedig kiválaszthatja az ideális nyakkendőt, vagy inget. A nyakkendők díszdobozos változatban is megvásárolhatók. Üzletünkben hagyományos és slim fazont is tartunk.

Érdemes körül nézni nálunk akkor is, ha inget keres, hiszem kínálatunk ebből is széles, legyen szó karcsúsított vagy egyszerű fazonról. Pamut tartalmuk magas, ezáltal légáteresztő, kényelmes viselet, még a legmelegebb napokon is.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 19.00
Kedd10.00 – 19.00
Szerda10.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 19.00
Péntek10.00 – 19.00
Szombat10.00 – 14.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-922-5038
Honlap:http://elitedivat.hu
Facebook:https://www.facebook.com/elitedivat.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.