Várkert Bazár

1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6. | +36-1-225-0554/292, +36-30-198-5274 | http://www.varkertbazar.hu, http://www.vargondnoksag.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Várkert Bazár a főváros különleges ékszerdoboza, ahol művészet és természet együtt, egymást kiegészítve él. Olyan egyedülálló építészeti alkotás, amely egyidejűleg képes történelmi, kulturális és természet közeli élményt nyújtani, és így a szórakozás, kikapcsolódás és művelődés színterévé válni.

A Várkert Bazár területén múlt és jelen, klasszikus és modern, kultúra és szórakozás elragadó harmóniában létezik, így válik alkalmassá arra, hogy a legkülönfélébb programok, koncertek, kiállítások, kezdeményezések befogadó tereként működjön.

A Várkert Bazár területén található kiállító terek, multifunkciós rendezvénytér, neoreneszánsz kert, az éttermek és a kávéház mind azt a célt szolgálja, hogy az ide látogatók az év minden időszakában megtalálják a szórakozás, kulturált kikapcsolódás, találkozás lehetőségét:

A komplexum időszaki kiállításoknak, kültéri és beltéri rendezvényeknek is helyet ad. 

A Várkert Bazár üzemeltetője a Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a Budapest I. Budavári Önkormányzat tulajdonában lévő kiemelten közhasznú szervezet 1998 óta foglalkozik a Budavári Palotával és a környezetében található állami tulajdonú műemlék ingatlanok és felépítmények vagyonkezelésével, fejlesztésének előkészítésével, az üzemeltetés egyes területeinek mindennapos feladataival. A Társaság közhasznú feladatainak ellátására részben a Miniszterelnökség biztosít fedezetet, részben a rábízott állami vagyon hasznosításából tudja előteremteni a szükséges forrásokat.

A Várkert Bazár évek óta ad otthont különböző méretű, stílusú rendezvényeknek területén. Ha rendezvény helyszínt keres eseményének, akkor jó helyen jár! A Multifunkcionális Rendezvényterem, a Nyugati pincerendszer, az Öntőház udvar, a Vetítőterem és a Szárazárok is rendelkezésükre áll egy felejthetetlen alkalom szervezésére.

Az Ajánlatkérés menüpontban az űrlapot kitöltve léphet kapcsolatba területhasznosítási kollégáinkkal, akik foglalására árajánlatot küldenek.

A jegyespárok számára az esküvői kreatív fotózáson túl egyéb szolgáltatások is elérhetőek a Várkert Bazárban, például rendezvényhelyszín-bérlés.További információkért írjanak nekünk az info@varkertbazar.hu címre.

Nyitvatartás:

  • Időszaki kiállítások nyitva tartása kedd-vasárnap: 10.00-17.30  
  • Jegypénztárak nyitva tartása kedd-vasárnap: 10.00-17.30
  • A neoreneszánsz kert nyitva tartása hétfő-vasárnap: 06.00-24.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:Részletek: http://www.varkertbazar.hu/melygarazs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft.
Telefon:+36-1-225-0554/292, +36-30-198-5274
Email:info@varkertbazar.hu, rendezveny@varkertbazar.hu, titkarsag@vargondnoksag.hu
Honlap:http://www.varkertbazar.hu, http://www.vargondnoksag.hu
Facebook:https://www.facebook.com/varkertbazar
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek