Várkert Bazár

1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6. | +36-1-225-0554/292, +36-1-356-1773, +36-1-356-1991, +36-30-198-5274 | http://www.varkertbazar.hu, http://www.vargondnoksag.hu
Desktop

A Várkert Bazár a főváros különleges ékszerdoboza, ahol művészet és természet együtt, egymást kiegészítve él. Olyan egyedülálló építészeti alkotás, amely egyidejűleg képes történelmi, kulturális és természet közeli élményt nyújtani, és így a szórakozás, kikapcsolódás és művelődés színterévé válni.

A Várkert Bazár területén múlt és jelen, klasszikus és modern, kultúra és szórakozás elragadó harmóniában létezik, így válik alkalmassá arra, hogy a legkülönfélébb programok, koncertek, kiállítások, kezdeményezések befogadó tereként működjön.

A Várkert Bazár területén található kiállító terek, multifunkciós rendezvénytér, neoreneszánsz kert, az éttermek és a kávéház mind azt a célt szolgálja, hogy az ide látogatók az év minden időszakában megtalálják a szórakozás, kulturált kikapcsolódás, találkozás lehetőségét:

A komplexum időszaki kiállításoknak, kültéri és beltéri rendezvényeknek is helyet ad. 

A Várkert Bazár üzemeltetője 2018 végéig a Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. volt. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a Budapest I. Budavári Önkormányzat tulajdonában lévő kiemelten közhasznú szervezet 1998 óta foglalkozott a Budavári Palotával és a környezetében található állami tulajdonú műemlék ingatlanok és felépítmények vagyonkezelésével, fejlesztésének előkészítésével, az üzemeltetés egyes területeinek mindennapos feladataival. A Társaság közhasznú feladatainak ellátására részben a Miniszterelnökség biztosított fedezetet, részben a rábízott állami vagyon hasznosításából tudta előteremteni a szükséges forrásokat.

2019-től az üzemeltető (a Budavári Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Nonprofit Kft. és a Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. összeolvadásával 2018. december 31-én létrehozott) Várkapitányság Nonprofit Zrt..

A Várkert Bazár évek óta ad otthont különböző méretű, stílusú rendezvényeknek területén. Ha rendezvény helyszínt keres eseményének, akkor jó helyen jár! A Multifunkcionális Rendezvényterem, a Nyugati pincerendszer, az Öntőház udvar, a Vetítőterem és a Szárazárok is rendelkezésükre áll egy felejthetetlen alkalom szervezésére. A jegyespárok számára az esküvői kreatív fotózáson túl egyéb szolgáltatások is elérhetőek a Várkert Bazárban, például rendezvényhelyszín-bérlés.

Nyitvatartás:

  • Időszaki kiállítások kedd-vasárnap: 10.00-17.30  
  • Ajándékbolt kedd-vasárnap: 10.00-17.30
  • Kert: hétfő-vasárnap: 06.00-24.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:Részletek: http://www.varkertbazar.hu/melygarazs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Várkapitányság Integrált Területfejlesztési Központ Nonprofit Zrt.
Telefon:+36-1-225-0554/292, +36-1-356-1773, +36-1-356-1991, +36-30-198-5274
Email:iroda@muemlekfejlesztes.hu, info@varkertbazar.hu, rendezveny@varkertbazar.hu, titkarsag@vargondnoksag.hu
Honlap:http://www.varkertbazar.hu, http://www.vargondnoksag.hu
Facebook:https://www.facebook.com/varkertbazar
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek