Oxygen Wellness - Naphegy

1016 Budapest, Naphegy u. 67. | +36-1-799-0404 | http://www.oxygenwellness.hu/hu/naphegy, http://www.oxygenwellness.hu

Oszd meg másokkal!

Az Oxygen világa pozitív értékrend, követhető életmód és jótékonyan működő rendszer. Atmoszférája, környezete, törvényszerűségei a mozgás és változás erejével egyszerre hatnak a benne lévőkre és a külvilágra is.

Mindenki vágyik egy helyre, ahol megélhető és megteremthető az egyensúly, amely hozzásegít bennünket, hogy helytálljunk a hétköznapokban, elégedettek és sikeresek legyünk, hogy egészségünk stabil, életenergiánk teljes legyen. Ahol kitűnő trénerek, szakértő orvosok és kedves, segítőkész, figyelmes személyzet motivál, segít elérni vágyainkat. Azt a célt tűztük ki az Oxygen központok megalkotásakor, hogy szakítsunk a fitnesztermek hagyományaival és valódi, egyedülálló, professzionális letmód központokat hozzunk létre. Célunk nemcsak az volt, hogy lehetőséget teremtsünk a szabadidő értelmes és hasznos eltöltéséhez az egész család számára, hanem, hogy lehetőséget adjunk az életminőség javítására, a választásra, a változásra. Küldetésünknek érezzük, hogy az embereket cselekvésre ösztönözzük, minden irányból támogassuk az akarat megvalósulását  egy egészségesebb életmód, tudatosabb életvitel kialakításában. Hisszük, hogy ezáltal élhetünk teljesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb, hosszabb életet mindannyian. Már a tervezés első pillanatától meghatározó volt, hogy a fitnesz, wellness és egészség területén a legteljesebb, legkorszerűbb és méreteiben is legimpozánsabb komplexumok valósuljanak meg. A tökéletességre törekedtünk és törekszünk, ez vezérelt bennünket az Oxygen Naphegy létrehozása során is. Az impozáns, környezetbe illeszkedő épületből lenyűgöző kilátás nyílik Budapest nevezetességeire (Duna, Vár, Citadella, Erzsébet-híd, Tabán) a mesterien átgondolt, precíz tervezésnek köszönhetően. A Központ bővelkedik izgalmas építészeti megoldásokban (mesterséges tó, vízesések, üvegpadlók, tetőterasz, panoráma szaunák) és a berendezést, az anyagokat, a színvilágot, minden részletet az eddigieket is felülmúló, végtelen elegancia jellemzi.

Nyitvatartás:

Az egyes részlegek nyitva tartása a honlapon tekinthető meg.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés:144 férőhelyes temperált garázzsal várjuk vendégeinket, melynek bejárata a Naphegy utcáról nyílik. Amennyiben a parkolóban nem talál szabad helyet, úgy a Czakó utcában, a Lisznyai utcában illetve a Czakó utcáról balra kanyarodva a Naphegy és a Gellérthegy utca találkozásánál lévő területen lehet megállni.
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek