Kikelet Pilates és Jógaközpont

1013 Budapest, Pauler u. 19. fszt. | +36-30-975-3115 | http://www.kikeletjogakozpont.hu

Oszd meg másokkal!

A kikelet szó jelentése a kezdet, a természet megújulása, amely tavasszal kezdődik. Amit elvetettünk ősszel most nyilvánul meg. Régen az év márciussal, a napéjegyenlőség havával indult, újév napja március idusára esett. Azért választottuk ezt a nevet központunknak, mert jól leírja, hogy mi a célunk: egy új kezdet, valaminek az elindítása, amikor a jóga eszközeivel és egyéb terápiák segítségével az önismeret útján indulhatunk el. Amikor elültetünk valamit, elvetjük magunkban a tudatosság magját, hogy megtaláljuk azt, amit keresünk: a testi és lelki egészséget és egyensúlyt. Felkelünk, felébredünk önmagunkból, az eddig megszokott sémákból, és megpróbálunk valami újat.
Megfigyeljük, hogy milyen kondíciók és adottságok hátráltatnak minket és kilépünk ezekből. 

A KIKELET szóban a KELET pedig a keleti hagyomány és tudás alkalmazására utal. A jóga gyakorlása önmagunk tanulmányozása, a bennünk lakozó erő és intelligencia kihasználása és koncentrálása annak érdekében, hogy az elme tudatos és megfogott tudjon lenni. Uralom és irányítás gondolataink, érzelmeink és cselekedeteink felett - ez a jóga célja. Központunk immáron 7. éve ezen az úton várja a gyakorlókat. Nálunk szinte minden korosztály és érdeklődés megtalálja a magának való órát és oktatót. Óráink: Kismama jóga, baba-mama jóga, szülés utáni jóga, jóga túlsúlyosoknak, jóga idősebbeknek, hatha jóga, dinamikus jóga, női jóga, akrojóga és jógatánc, gerincjóga. Ha napközben, ebédidőben jógáznál várunk office jóga elnevezésű, rövidebb órákra is.Egyéb szolgáltatások: masszázs, kineziológia, asztrológiai képlet felállítása.Gyere, induljunk együtt! Szeretettel várunk a Kikelet Központban!

 

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 22.00
Kedd07.00 – 22.00
Szerda07.00 – 22.00
Csütörtök07.00 – 22.00
Péntek07.00 – 22.00
Szombat07.00 – 22.00
Vasárnap07.00 – 22.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
Wifi:ingyenes

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek