Toldy Ferenc utcai Óvoda

1015 Budapest, Toldy Ferenc u. 66. | +36-1-201-6291 | http://www.budavargmsz.hu, http://www2.budavar.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk a Budai vár oldalában helyezkedik el, a Széll Kálmán térről és a Batthyány térről egyaránt könnyen megközelíthető. Épületünk kétszintes. Két részből álló udvarunk minden oldalról zárt, így biztonságos játszóhely a gyermekek részére.

4 csoportunkban - 1 kis-, 1 középső-, és 2 nagycsoport – 92 gyermeknek biztosítunk férőhelyet. Csoportszobáink világosak, tágasak; felszereltségük jónak mondható. Tornaszobánk modern, korszerű eszközökkel felszerelt. Jó idő esetén a gumitéglával burkolt, nagyméretű tetőteraszt is használjuk a gyermekek mozgásfejlesztéséhez, mozgásigényük kielégítésére. Óvodánkban nagy hangsúlyt fektetünk a környezeti nevelésre, a környezettudatos életmód és környezetvédelem fontosságára.

I. kerületi óvodai körzethatárok

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek