Tigris utcai Óvoda

1016 Budapest, Tigris u. 58-60. | +36-1-375-3763 | http://www.budavargmsz.hu, http://www2.budavar.hu
Desktop

Óvodánk épülete a Naphegyen – a Tabán közelében, a Gellért-hegy tövében helyezkedik el. Fővárosi viszonylatban jó levegőjű, zöldövezeti környezetben fekszik. Udvarral és tágas játszóterülettel rendelkezik. Három csoportban 66 gyermeknek biztosítunk férőhelyet. A csoportok összetétele homogén.

Épületünkhöz két terasz, és egy nagy, jó fekvésű, dombos udvar tartozik - melyek a csúszdákkal és mászókákkal, lépcsőkkel teret biztosítanak a változatos mozgáshoz és játékhoz. A pedagógusok nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges életmódra-, és az anyanyelvi nevelés megalapozására.

I. kerületi óvodai körzethatárok

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek