Mészáros utcai Óvoda

1016 Budapest, Mészáros u. 56/B. | +36-1-225-0762, +36-1-225-0763 | http://www.budavargmsz.hu, http://www2.budavar.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Mészáros utcai óvoda a Naphegy lábánál, fővárosi viszonylatban jó levegőjű, zöldövezeti környezetben helyezkedik el. Az épületet szülői összefogással építették társadalmi munka segítségével 1979-ben, a Nemzetközi Gyermekévben.

Óvodánk 2 csoportja 50 férőhellyel működik. Családias légkörben vegyes életkorú csoportszervezéssel neveljük, tanítgatjuk az óvodásokat. Az egyes nevelési területek közül kiemelt feladatunk az egészséges életmódra nevelés, a mozgásigény kielégítése, a mozgásfejlesztés. Ehhez nyújt teret az óvoda játszóudvara és a közelünkben lévő Czakó utcai sportpálya.

I. kerületi óvodai körzethatárok

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-225-0762, +36-1-225-0763
Email:meszaros.ovoda@gmail.com
Honlap:http://www.budavargmsz.hu, http://www2.budavar.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek