Lovas úti Óvoda

1012 Budapest, Lovas út 3. | +36-1-489-3490 | http://www.budavargmsz.hu, http://www2.budavar.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A tradicionális múltra visszatekintő óvodánk a Budai vár közvetlen közelében helyezkedik el. 5 óvodai csoportunkban - melyből 4 homogén, 1 pedig vegyes korcsoportú - 125 gyermek talál naponta szeretetteljes, biztonságérzetet adó, érzelem gazdag, játékos tanulást elősegítő óvodát.

Csoportszobáink barátságosak és jól felszereltek. Nagy, teraszos kivitelezésű udvarunk kellemes színtere a szabadtéri mozgásoknak, a szabad játéknak. Hangsúlyt kap a művészetek befogadására való nevelés.

I. kerületi óvodai körzethatárok

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek