Budavári Polgárőr Önkéntes Tűzoltó és Egészségvédő Egyesület

1012 Budapest, Attila út 107. | +36-20-443-2934

Oszd meg másokkal!

A Budapest I. kerület Budavári Polgárőr, Önkéntes Tűzoltó és Egészségvédő Egyesület azzal a céllal alakult, hogy a lakosság szubjektív közbiztonság érzetének növelésével részt vállaljon a bűnmegelőzésben és a közbiztonság javításában. A polgárőr munkáját összefogva, az egyesület technikai eszközeivel, hely- és személyismeretével, a lakosság bizalmának támogatását élvezve segíti a hivatásos rendvédelmi szerveknek, önkormányzatoknak és az intézményeknek a bűnmegelőzés terén az élhető és biztonságos környezet érdekében végzett tevékenységét.

Polgárőreink és önkéntes tűzoltó csapatunk az első kerületben civil szervezet tagjaiként önkéntesen, szabadidejükben látnak el többféle szolgálattípust.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Budapest I. kerület Budavári Polgárőr Önkéntes Tűzoltó és Egészségvédő Egyesület
Telefon:+36-20-443-2934
Email:rdombpote@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/budavaripolgarorseg, https://www.facebook.com/rozsadombote

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek