Lánchíd Szalon

1013 Budapest, Lánchíd u. 7. | +36-1-911-0101 | https://www.lanchidszalon.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A sportolót az érmei, az üzletembert az eredményei alapján minősítik, miközben a sportoló fair play viselkedése, vagy egy üzletember non profit tevékenysége többet mondhat el a személyéről és más értékeket emel ki mint a napi eredmény- és profithajsza.

Szerencsés az az ember, akinek megadatik, hogy már nem csak pénzt akar termelni, hanem érteket is szeretne teremteni. Ennek jegyében született a "Lánchíd Szalon", ahova tisztelettel, szeretettel várjuk azokat a barátainkat, akik hazánk gyönyörű fővárosát egy polgári, intellektuális, művészeti központként szeretnék élvezni és ezért készek is tenni.

Ahol a gyűlölködést viták váltják fel, ahol harc helyett eszmét cserélnek, ahol erő és erőszak helyett az érvek játsszák a főszerepet. Havonta több ingyenes, de magas kulturális színvonalú rendezvénynek is helyt adtunk. Ugyanakkor szervezünk néhány előadást a valóban fizetőképes közönségnek, a közvetlen éttermi kapcsolat kihasználásával, igény szerint vacsorával, itallal.

Lehetőséget nyújtunk az ismerkedésre egymással és az előadóművészekkel.

Mindenkit, akinek tetszik a gondolat, a miliő, az elegáns környezet, szeretettel várunk egyéb rendezvényekre, konferenciákra, képzésekre, esküvőkre, baráti találkozókra, céges partikra.

Aki egyetért a gondolattal, a kezdeményezéssel, aki valóban európai akar lenni a fehérek között az megtalálja amit keres a Lánchid Szalonban.

Megközelítés a Meat Boutique éttermen át.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.