Budavári Művelődési Ház (Bem6)

1011 Budapest, Bem rakpart 6. | +36-1-201-0324 | http://www.bem6.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A nagy múltú Budavári Művelődési Ház, Budapest I. kerületének a Budavári Önkormányzat által fenntartott, egyetlen általános közművelődési intézménye. Kerületünk bővelkedik turisztikai látnivalókkal, műemlékekkel és múzeumokkal. A művészeti köröknek, a hagyományos közösségi élményeket biztosító programoknak azonban egyetlen színtere és a lehetőségeket kínáló köz kulturális intézménye a Budavári Művelődési Ház. Éppen ezért kiemelt célunk a hagyományok megőrzése, felfrissítése, és új tartalommal való megtöltése.

Nem véletlen, hogy intézményünk programkialakításában prioritást élvez a ház közismert, a 70-es években gyökerező hagyományainak újraélesztése: Blues Café Török Ádámmal és a magyar rockzene nagyjaival, Mini Klub, Sebő Klub.

Intézményünk kultikus hely, hisz helyszíne volt a magyar rockzene megszületésének, helyet adott azoknak, akik újra felfedezték maguknak a népzenét, mint az identitás egy fontos forrását. Gyermekműsorokat, irodalmi esteket rendeztek a kezdetekkor és rendezünk manapság is. Célunk, hogy minél érdekesebb, színvonalasabb, szórakoztatóbb programok legyenek, amelyek között minden korosztály és mindenfajta érdeklődésű ember megtalálja a neki való tartalmas elfoglaltságot.

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek