Budavári Művelődési Ház (Bem6)

1011 Budapest, Bem rakpart 6. | +36-1-201-0324 | http://www.bem6.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A nagy múltú Budavári Művelődési Ház, Budapest I. kerületének a Budavári Önkormányzat által fenntartott, egyetlen általános közművelődési intézménye. Kerületünk bővelkedik turisztikai látnivalókkal, műemlékekkel és múzeumokkal. A művészeti köröknek, a hagyományos közösségi élményeket biztosító programoknak azonban egyetlen színtere és a lehetőségeket kínáló köz kulturális intézménye a Budavári Művelődési Ház. Éppen ezért kiemelt célunk a hagyományok megőrzése, felfrissítése, és új tartalommal való megtöltése.

Nem véletlen, hogy intézményünk programkialakításában prioritást élvez a ház közismert, a 70-es években gyökerező hagyományainak újraélesztése: Blues Café Török Ádámmal és a magyar rockzene nagyjaival, Mini Klub, Sebő Klub.

Intézményünk kultikus hely, hisz helyszíne volt a magyar rockzene megszületésének, helyet adott azoknak, akik újra felfedezték maguknak a népzenét, mint az identitás egy fontos forrását. Gyermekműsorokat, irodalmi esteket rendeztek a kezdetekkor és rendezünk manapság is. Célunk, hogy minél érdekesebb, színvonalasabb, szórakoztatóbb programok legyenek, amelyek között minden korosztály és mindenfajta érdeklődésű ember megtalálja a neki való tartalmas elfoglaltságot.

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek