Német Bőrgyógyászati Intézet

1016 Budapest, Zsolt u. 4. | +36-30-219-0100 | https://nemetborgyogyaszat.hu
Desktop

Modern és ízléses környezetben várjuk Önt széles diagnosztikai, terápiás és bőresztétikai spektrummal – kevés helyen látható orvosi technikával.
Hangsúlyozzuk: a német standardot hozzuk Magyarországra természetesen a magyarországi szabályok, törvények és rendelkezések figyelembevételével. Magánorvosi tevékenységet folytatunk. Költségeit a Neak nem téríti meg. Úgy a gyógyító-megelőző diagnosztika és terápia, mint az esztétika, tevékenységünk középpontjában áll.

Szeretnénk versenyképesek maradni a kitűnő magyar bőrgyógyászokkal és allergológusokkal, ugyanakkor technikai lehetőségeinkkel és bizonyos fokig eltérő szemléletünkkel kiegészítjük a magyar bőrgyógyászati palettát.

A rendkívül eredményes PinPointe lézerterápiát a körömgombáknál intézetünkben 2013 februárjában vezettük be. Azóta három azonos típusú lézergéppel dolgozunk.

Nyitvatartás:

Bejelentkezés hétfőtől péntekig 8-17 óra között.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-219-0100
Email:info@nemetborgyogyaszat.hu
Honlap:https://nemetborgyogyaszat.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek