Czeizel Intézet

1016 Budapest, Bérc u. 23. | +36-1-273-1913, +36-20-772-5845 | http://czeizelintezet.hu, http://www.terhesseg.hu

Oszd meg másokkal!

Prof. Czeizel Endre Egészségmegőrzési és Diagnosztikai Központ

A Magzati Diagnosztikai Központ több mint húsz éves fennállása óta közel 200 ezer családnak biztosított a gyermekvállalással kapcsolatos vizsgálatokat és egyéb egészségügyi szolgáltatásokat.

Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként vezettük be Magyarországon a kockázatbecslésen alapuló Down-kór szűrést, ami mára a várandósgondozás része lett.  Hazánkban elsőként mutathattuk be a magzati diagnosztika új korszakának is nevezett, újgenerációs szekvenáláson alapuló non-invazív magzati genom vizsgálatot is. Nagy hangsúlyt fektetünk a szakszerűségre, így óriási elismerés számunkra, hogy a GE Health Care bemutatóközpontja lehetünk.

Központunk és Czeizel professzor munkássága a múltban is összefonódott: szakmai iránymutatása és szellemisége mindig is formálta a diagnosztikai központunk célkitűzéseit és fejlődését. Tisztelegve a magyar genetikus, Czeizel Endre szakmai hagyatéka előtt, Egészségmegőrzési és Diagnosztikai Központunk 2016. április 1-től felvette a Czeizel Intézet nevet.

A Czeizel Intézetben található Magyarország legkorszerűbb ultrahang készüléke, és Központunkhoz köthető olyan innovatív megoldások gyakorlati bevezetése is, mint például az anyai vérből történő magzati DNS vizsgálat, amely mérföldkőnek számított a magzati diagnosztikában. A várandósság időszakában nyújtott különböző speciális vizsgálatokon túl, a csecsemők, kisgyermekek és felnőttek részére nyújtott egészségügyi szolgáltatásokkal igyekszünk megvalósítani Czeizel Endre által megálmodott betegségmegelőzési modellt és így Intézetünk tevékenysége a családtervezésen, illetve a magzati élet fejlődésének korszerű vizsgálatán és gondozásán túl, a születés utáni időszakot is felöleli.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:Czeizel Intézet ajándékutalvány

Kapcsolat:

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek