Antali Zita gyermekpszichológus

1016 Budapest, Mészáros u. 2. | +36-30-449-3651 | http://www.antalizita.hu

Oszd meg másokkal!

Üdvözlöm, Antali Zita vagyok, pszichológus, klinikai és mentálhigiénés gyermek szakpszichológus jelölt.

Gyermekekkel, fiatalokkal és szüleikkel dolgozom 10 éve óvodákban, iskolákban, pedagógiai szakszolgálatnál, speciális iskolában és én magam is édesanya vagyok.

Kisgyermekes szülők, általános iskolások, serdülők, fiatal felnőttek jelentkezését várom. Életvezetési tanácsadást illetve konzultációs tevékenységet végzek;

teljes diszkréció biztosításával, és a minél teljesebb gyógyulás igényével fellépő terápiás munkával.

Küldetésem:

az egészségügyi törvény meghatározásában az emberek egészségének megőrzésére, a megbetegedések megelőzésére, korai felismerésére, megállapítására, gyógykezelésére, az állapotromlás megelőzésére, ápolására, rehabilitációra irányul.

Énközelibb megfogalmazásban küldetésem ugyanezért; a szeretetre való képességet és a tudatosodást vagyok hivatott erősíteni, ébreszteni embertársaimban.

Nyitvatartás:

Szerda14.00 – 17.00
Péntek10.00 – 14.00
Telefonon történő előzetes időpont egyeztetés alapján.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek