Kötelező ebösszeírás a kerületben - nem számít, ha régebben jelentetted már

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: housemydogs
Fotó: housemydogs

Három évente kötelező összeírni a kutyákat, ennek mos jött el megint az ideje.

A budavári önkormányzat így a törvényi kötelezettség alapján 2019. október 31. napjáig meghosszabbított határidővel ebösszeírást végez.

Mindenki, akinek a kerületben kutyája van, töltse ki legyen szíves az adatlapot (papíron, elektronikusan, ahogy kényelmesebb), és adja le időben. Nekünk is fontos, de az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után. A bírság legkisebb összege az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998.(XII. 31.) Korm. rendeletben foglaltak alapján ebenként 30.000 Ft.

Ha kértél nyomtatványt, vagy letöltötted és kinyomtattad, így adhatod le:

Elektronikusan:

  • ügyfélkapun keresztül beküldhető űrlapon vagy az online bejelentő felületen
  • lehetőség van az Önkormányzati Hivatali Portálon keresztüli beküldésre (ágazat: általános vagy egyéb igazgatási ügyek/űrlap: ebösszeíró adatlap)

Ami nagyon fontos, nem számít, hogy előző összeíráskor, vagy beköltözéskor már bejelentetted a kedvencedet, most mindenféleképpen újra kell.

Ha több kutyát tartotok, értelemszerűen mindegyiknek külön adatlapot kell kitölteni. 

Az ebösszeíró adatlap papír alapú bejelentőlapja  a  „18. számú bejelentőlap: Ebösszeírás”  adatlap letölthető innen. (ABC sorrendben vannak a nyomtatványok, és választhatsz kézzel vagy géppel kitölthető formátumok közül.)

Az ügyfélkapun keresztül való beküldéshez szükséges elektronikus nyomtatvány az „IGAZ_18 - Ebösszeíró lap” letölthető innen.

Az online bejelentő felület elérhető innen.

Az Önkormányzati Hivatali portál elérhető innen.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek