Hol vannak a hómunkások?

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép egy 1907-es Vasárnapi Újságból van
A kép egy 1907-es Vasárnapi Újságból van

Azt írja az FKF, a fővárosi közterületek fenntartója, hogy már november 15. óta téli üzemmódban dolgoznak, azaz:

"A téli időszakban az FKF Nonprofit Zrt. kiemelt feladata Budapest szilárd burkolatú útjainak, közjárdáinak, közlépcsőinek, kerékpárútjainak hóeltakarítása és síkosságmentesítése, a balesetmentes közlekedés feltételeinek biztosítása.

Első ütemben az 1200 km hosszúságú fő- és közösségi közlekedési útvonal-hálózaton végzi az FKF Nonprofit Zrt. a hó eltakarítását és a síkosságmentesítést.  A feladatok végrehajtásakor a fontossági sorrend: hidak, felüljárók, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető út, a Budaörsi út (M 1, M 7), az M 3-as, az M 5-ös autópályák és a fő közlekedési utak fővárosi bevezető szakaszai, autóbuszvonalak hegyvidéki szakaszai, egyéb autóbusz-, és közösségi közlekedési útvonalak, kórházakhoz, rendelőintézetekhez, a lakossági ellátást biztosító logisztikai bázisokhoz vezető utak.  

A 2100 kilométer hosszúságú mellékútvonal-hálózaton csak a főutak rendbetétele után kezdődhet meg a munkavégzés."

Hómunkást egyet se látni, nem is keresnek felvételre. Bár, ki tudja, talán senki se jelentkezne: tavaly ilyenkor egy vasárnap délutáni-esti műszakra nettó 4240 forintot ígértek.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek