A CBA-nak sem drága az ingatlanbérlés a Várban

Oszd meg másokkal!

fotó: Google Street View
fotó: Google Street View

A Vár egyetlen egyetlen élelmiszerüzletét és dohányboltját működtető CBA Budavár Kft. elég jutányos áron jut hozzá a használt ingatlanához.

A Veres Dávid független képviselő által az önkormányzattól kikért és a Magyar Narancsban megjelent adatok szerint az 550 négyzetméteres üzlethelyiségből 305 négyzetméter tartozik az önkormányzathoz. Ezt a CBA jelenleg mindössze 1918 forint/négyzetméter áron bérli. A társasházra jutó 245 négyzetméter után azonban még ennél is kevesebbet fizet a CBA Budavár, alig 900 forintot négyzetméterenként. A társasházban a legnagyobb tulajdonos az önkormányzat, a ház közös képviseletét pedig az önkormányzati tulajdonú, I. kerületi Házgondnoksági Kft. látja el.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek